Dragana Mirković: Nastao bi problem ako bih održala koncert na Ušću!

Dragana Mirković je u emisiji “Glamur” kazala da ne zna čime je zaslužila da bude zabranjena kao što je bila i da bi, da je nekada nešto zgrešila, bila obešena na sred Terazija.

Dragana Mirkovic

Dragana Mirković nikada nije bila sklona javnim pljuvačinama kolega, kao ni imenovanju onih koji joj žele zlo, ali je sada progovorila o stvarima koje je već godinama unazad muče i koje joj smetaju.

– Činjenica je da sam ja svedok mnogih prošlosti, a kako kažu, svedoke treba ubiti. Neka shvati ko kako hoće, ja ću se boriti ćutanjem. Ne mogu mi nista. Oni koji prate moju karijeru, znaju ko sam, sa kim sam u sukobu i gde sam zabranjena! Ne bih ovako javno da pozivam na obračun, jer znam kakva sam i mogu svima da pogledam u oči i kažem istinu – počela je Dragana.

Voditelj ju je posle toga upitao zašto ne napravi veliki koncert u Beogradu.

– Nastao bi problem ako bih održala koncert na Ušću, jer bih bila trn u oku protivnicima. A, ako moram da biram, bolje mir, nego problemi. A svi znaju koliko ja ljudi mogu da okupim na koncertu.

Na pitanje zašto se u jednom momentu bila skroz povukla Dragana je rekla da ni ona ne zna čime je to zaslužila.

Čitaj još  Učesnik 'Pinkovih zvezda' pregazio pevačicu pa pobegao!

– Jednog trenutka niko nije smeo da me spomene u Srbiji, trebalo je da me izbrišu, sklone, smaknu… Čime sam zaslužila te zabrane? Da sam nešto zgrešila, obesili bi me nasred Terazija! Ja nisam osoba sa mrljom, pripadala sam sebi, muzici i publici. Niko čevrti nije mogao da me ima. Činjenica je da se drugima oprašaju ozbiljne greške, ali ponosna sam što nemam takva leđa – naglasila je Dragana Mirković.

izvor: Vesti

Leave a Reply