dragana mirkovic i toni bijelic

Dragana Mirković: Na koncertu me je užasno bolela kičma!

“Kad sam videla sve te ljude ispred sebe, u meni se dogodio tornado i na ostalo sam zaboravila. Publika je moja snaga, a ja sam veoma srećna žena”, rekla je Dragana.

Dragana Mirković je koncertom koji je održala u petak u Kombank areni zadala domaći zadatak mnogim kolegama. Četiri sata pevačica je pevala pred 20.000 svojih fanova. Posle sjajnog druženja sa publikom, Mirkovićeva je sa kolegama proslavila veliki uspeh. Ona ih je ugostila u jednom hotelu i sa njima se provodila do zore. Došli su Zorica Brunclik i Kemiš, Tanja Savić s mužem Dušanom, Viki i Taške, Bit strit i još mnogi koji su bili i u Areni. Ono što je zanimljivo je da je u jednoj od loža sedeo i Zdravko Čolić.

Dragana, Zorica i Kemis

– Počastvovana sam Čolinim dolaskom i jedva čekam da ga vidim. Nisam očekivala da će doći. Čula sam da Karleuša nije sela. Mnogi su od srca došli da me podrže. Bila je tu i Zorica Brunclik, sa kojom su neki pokušali da me posvađaju. Vidite, sve je u redu – rekla je Dragana samo sat vremena po silasku sa bine.

Ona je otkrila da joj nije bilo baš lako na koncertu.

– Poslednjih sat vremena me je baš bolela kičma, ali nema veze. Kad sam videla sve te ljude ispred sebe, u meni se dogodio tornado i na sve drugo sam zaboravila. Publika je moja snaga, a ja sam veoma srećna žena.

Čitaj još  Menadžer nazvao Šaka Polumentu drogiranim monstrumom!

Dragana Mirkovic i Tanja Savic

Dragani je prvi na uspehu čestitao suprug Toni Bijelić.

– Poljubio me je i onda pružio ruku i rekao „čestitam ljubavi, najbolja si na svetu“ – s ponosom je istakla pevačica koja se već sutra vraća u Beč, gde će se posvetiti svojoj deci.

izvor: Kurir

Leave a Reply