dragana mirkovic svajcarska

Dragana Mirković dočekala Novu godinu u Švajcarskoj

“Za Božić obavezno pravim proju koja se seče na broj ukućana i u svakom parčetu se nalazi nešto”, kaže pevačica.

Pevačica Dragana Mirković je sa porodicom dočekala 2015. godinu u Švajcarskoj. Posle desetak dana provedenih uživajući u snežnoj idili, vratila se kući u Beč da proslavi Božić.

– Mnogo sam se lepo provela. Živela sam nekoliko dana kao u bajci. Meni su najbitniji trenuci u životu oni koje provedem sa svojom porodicom. Zaista uživamo kada smo svi zajedno – počinje razgovor Dragana Mirković, koja je pored Ciriha posetila i Baden-Virtemberg.

dragana mirkovic svajcarska

Posle uzbudljivog putovanja, opet je u svom domu u Beču, u kome će proslaviti Božić po drugi put. Iako slavi praznike i po gregorijanskom kalendaru, pohvalila nam se da je u Austriji uspela da održi običaje i tradiciju srpskog naroda.

– Naravno da proslavljam ovde i njihove praznike, ali poštujem i običaje koje sam naučila u detinjstvu. Za Božić obavezno pravim proju koja se seče na broj ukućana i u svakom parčetu se nalazi nešto, kao na primer: bosiljak, novac, deo badnjaka – kaže pevačica i dodaje da decu uvek najviše obraduju pokloni.

Čitaj još  Intervju Snežana Đurišić: Retko kad iskrenost dobro prolazi!

dragana mirkovic svajcarska 2

– Deca za praznike na poklon dobijaju ono što požele. Nekada su to bile igračke, a danas Manuela dobija garderobu, a Marko konzole i igrice. Toni i ja im ništa ne branimo i ništa im ne namećemo. Manuela svira gitaru i na takmičenjima postiže odlične rezultate. Marko svira klavir – završava priču Dragana.

izvor: Blic

One comment

Leave a Reply