Dragan Kojić Keba: Preko ćerke napadaju mene!

“Mojoj ćerki pokušavaju da nanesu bol, ai mene i moju Olju da diskredituju kao roditelje”, rekao je pevač braneći ćerku.

Keba i Tasa

Poslednjih dana Nataša Kojić našla se na meti kritika i podsmeha zbog karijere koju gradi u Americi.

– Mojoj ćerki pokušavaju da nanesu bol, ai mene i moju Olju da diskredituju kao roditelje. Nataša je vaspitana na pravi način i ova hajka ne može umanjiti doprinos nas kao roditelja. Moja ćerka je diplomirala na muzičkoj akademiji sa desetkom, a onda u Americi završila Berkli i to kao stipendista. Nedavno je učestvovala u rijaliti programu “Milioner mačmejker”. To je zabavna, duhovita emisija, a po Srbiji u medijima kažu da se moja ćerka prodaje za pare – priča Keba.

On je ubeđen da mu neprijatelji preko novina kopaju jamu time što vređaju Natašu.

Keba i Tasa

Podsetimo, čitava prašina u medijima podigla se kada je Nataša na svom Fejsbuk profilu napisala status da se stidi Srbije. Kebina ćerka, posle samo nekoliko godina boravka u Americi želi da zaboravi svoje korene. Na Fejsbuku je pljunula po Srbiji, a njen status na engleskom jeziku lajkovala je čak i njena majka Olja.

– Nažalost, nisam mogla da biram gde ću se roditi, ali mogu da biram gde ću da živim i gde sam srećna. Volim Ameriku svim srcem. Rođena sam u zemlji u kojoj su svi ratnički orijentisani i u kojoj je biti srećan skoro kao ultimativni greh – napisala je Nataša.

Čitaj još  Milica Todorović: Kovačevići su super momci!

– To je protumačeno kao njen govor protiv Srbije, kao nepatriotizam, kao izdaja… Nataša voli Srbiju, naravno. To je njena domovina, a ljuta reakcija je upućena medijima u Srbiji i kampanji koja se sprovodi protiv nje da bi se napakostilo meni i pokazalo da sam ja loš roditelj – objašnjava Keba.

izvor: Blic, Kurir

Leave a Reply