donna ares sisanje

Donna Ares se ošišala: Nema predaje u životu!

Podrška znanih i neznanih daje joj još veću snagu da pobijedi bolest i ponovo nam sa bine poruči „Ja nisam ona što bi pala na koljena…“

– Palo šišanje! Nejra je uletjela sa mašinicom! – napisala je sinoć na svom Fejsbuk profilu Donna Ares.

Bihaćka kraljica se ne predaje. Podrška znanih i neznanih daje joj još veću snagu da pobijedi bolest i ponovo nam sa bine poruči „Ja nisam ona što bi pala na koljena…“, piše bosanska novinska agencija

A ko je Nejra sa Donnine slike? I zašto su se istovremeno ošišale?

Osamnaestogodišnja Sarajka Nejra Musić i sama je prošla borbu s opakom bolešću. Danas je vedra, nasmijana, puna duha, volje i životnog elana. Vrijeme provodi sarađujući s Udruženjem „Srce za djecu koja boluju od raka“. Sasvim logičnim joj se kaže čini to što je upisala Medicinski fakultet, nakon svega što je prošla za protekle tri godine.

Uvijek stigne sve, i biti sa svakom osobom kojoj je potrebna pozitivna energija kojom zrači, posebno sa svima onima koji se bore s opakom bolešću.

U zadnje vrijeme najviše vremena provodi sa Donnom.

– Ma ne ispunjavam ja Donnu pozitivnom energijom, obostrano je to. I ona je lavica, bori se. Obje smo nasmijane i pozitivne. Bila sam uz nju i u bolnici, a sada evo i u hotelu „Han“ na Bjelašnici. Sinoć smo se zajedno ošišale. Znam da je to sitnica, ali želim da ona zna da sam tu uvijek za nju. Želimo zajednički da pošaljemo poruku da život treba živjeti, da se treba boriti do posljednjeg atoma, predaje nema – poručuje Nejra u svoje i Donnino ime.

Čitaj još  Milica Pavlović: Posle fakulteta hoću još da studiram!

izvor: Patria

One comment

Leave a Reply