Donna Ares prodaje stan u Bihaću i seli se u Španiju!

“Odlučili smo da se selimo u Njemačku i Španiju. Pola godine planiramo živjeti u Njemačkoj, a drugih šest mjeseci na moru odnosno Majorci”, otkrila je Donna.

Donna Ares

Prethodnih nedelja bosanski mediji pisali su da se Donna Ares i njen vjerenik Džavid Ljubovci planiraju preseliti u Španiju. To je ovih dana potvrdila ova neprikosnovena estradna umjetnica ali i dodala kako će njih dvoje živjeti i u Njemačkoj.

– Odlučili smo da se selimo u Njemačku i Španiju. Pola godine planiramo živjeti u Njemačkoj, a drugih šest mjeseci na moru odnosno Majorci – rekla je Ares.

Ona je prije nekoliko dana na svom profilu društvene mreže “Facebook” objavila da prodaje svoj stan u Bihaću.

– Ne bih ga nikad prodavala da se ne planiramo seliti, ali ovako nema svrhe da ga čuvam, imam samo obaveze da plaćam… Ali da je vrhunski, vrhunski je …. – bila je kratka pjevačicina izjava.

O detaljima nije željela pričati, niti komentirati informacije. Prema navodima, pjevačica svoj stan od 140 metara kvadratnih koji se nalazi u strogom centru Bihaća prodaje po cijeni od 200.000 eura. Riječ je o stanu sa dva kupatila, dva balkona, dnevnim boravkom od 40 kvadrata i još tri velike sobe velike, sa ogromnim predsobljem i komfornom kuhinjom.

Čitaj još  Boban Rajović: Sam objavljujem svoje albume!

Oni koji su bili u njenom stanu kažu da je to sigurno najbolji stan u toj općini. Uređen na najsavremeniji način u koji, kada je riječ o nekom dodatnom renoviranju, ne treba uložiti ni dinar jer je sve više nego savršeno.

Čuli smo da je jedna od mušterija za stan bio načelnik Bihaća Emdžad Galijašević. O tim informacijama Donna nije željela pričati.

izvor: Expres

Leave a Reply