donna ares ozdravila

Donna Ares: Predosetila sam svoju bolest!

“Kosa mi ponovo raste i čim je izrasla centimetar, odmah sam je nadogradila. Volim dugu kosu i jako sam patila kada je posle hemoterapija počela da opada”, kaže Dona.

Pre tačno godinu dana, bosanska pevačica Dona Ares nakon gostovanja na “Grand televiziji” saznala je da boluje od raka, a pre dva dana stala je na istu scenu u znak pobede nad tumorom koji joj je zahvatio pluća i limfne žlezde.

– Za četiri nedelje ću dobiti konačne rezultate, ali šta god pisalo na tom papiru, ja znam da sam se izlečila. Ovde sam stajala pre godinu dana s rakom koji me je uništavao, a evo me sada živa i zdrava. Doktori ne mogu da veruju šta sam uspela za tako kratko vreme, predviđali su mi još godinu dana terapija, a ja već mesec ne idem na zračenja. Rak možda jeste neizlečiv, ali nije nepobediv, ja sam tu da razbijem sve predrasude – srećna poput deteta priča pevačica i dodaje:

– Kosa mi ponovo raste i čim je izrasla centimetar, odmah sam je nadogradila. Volim dugu kosu i jako sam patila kada je posle hemoterapija počela da opada – kaže Dona i priseća se najtežih momenata.

dona ares ozdravila

– Pevački život je takav da sam umor pripisivala stalnim nastupima, a onda mi je doktor saopštio da imam rak. Najgore je bilo to iščekivanje rezultata koliko je zahvatio, a onda je usledio još jedan šok – “metastaza limfnih žlezda i pluća”, rekao je lekar. Od krvne slike imala sam samo ram jer su mi svi parametri bili ispod dozvoljenih. Tada sam odlučila da se borim. Željom za životom, energijom i pozitvinim stavom uspela sam u tome. Majku sam lagala da mi samo trenutno nije dobro i poslala je na put u Holandiju. Posle očeve smrti, pre deset godina, nisam još mogla i ovo da joj priredim. Suprug Džavid, sestra i tetka dale su mi snagu da istrajem. Brena mi je puno pomogla i sada znam na koga više neću potrošiti minut života, a kome ću uvek biti na raspolaganju – ističe Aresova da je naučila pravu životnu lekciju.

Čitaj još  Ovakvog Jašara Ahmedovskog nikad niste videli!

Predosetila sam svoju bolest

Donina najpoznatija pesma kaže “Ja nisam ona što bi pala na kolena”, dok stihovi poslednjeg singla glase: “Ja sam žena što se kocka sa životom… jednom se živi… i slaba jača sam.”

– Kao da sam predosetila šta će biti – napisala sam pesmu koju sam u potpunosti proživela. Od sada ću paziti šta pišem i šta pevam – kaže pevačica koja tvrdi da su ona i Isidora Bjelica prave žene zmajice kada je borba s tumorom u pitanju.

izvor: Alo

Leave a Reply