donna ares u bolnici

Donna Ares prebačena u sarajevsku bolnicu! (FOTO)

Bosanska kantautorka Donna Ares, koja se posljednjih dana nalazila u Kantonalnoj bolnici “Irfan Ljubijankić” u Bihaću, putem društvene mreže Fejsbuk obavijestila je svoje fanove da je vozilom Hitne pomoći prevezena u Sarajevo gdje će nastaviti s liječenjem.

Naime, saznanje da je u teškom zdravstvenom stanju nije pokolebalo našu popularnu pjevačicu da nastavi još snažnija svoj oporavak.

Podsjetimo, Donna Ares nedavno je fanovima napisala “kako je preživjela rat, pa će tako i rak”.

Podršku u ozdravljenju pružile su joj brojne kolege, prijatelji i fanovi.

Ranije je u izjavi za bosanski suprug pjevačice Džavid Ljubovci najavio da Donna planira daljnje liječenje nastaviti u Sarajevu.

– Donna se psihički osjeća mnogo bolje nego fizički. U svakom slučaju, sve dobro podnosi, jer ima veliku pažnju doktora, porodice, prijatelja, kao i fanova koji joj svakodnevno pružaju podršku, konstantno je zovu i pišu joj na Facebook. Ona sve zaista dobro podnosi, ali sada mora ojačati organizam, to je najvažnije, da bi nastavila dalje s terapijama – kazao je Ljubovci.

Donna Ares u hitnoj

Iako potresen bolešću svoje supruge, Džavid je izjavio da vjeruje kako će se Donna, zahvaljujući svome pozitivnom duhu i pomoći doktora, vrlo brzo oporaviti.

– Mnogi su nas pitali zašto se nismo obratili doktorima van naše zemlje, ali smatramo da to nije potrebno, jer imamo stručnjake i u BiH. Njena bolest je utjecala na sve nas, ali borimo se dalje. O sebi uopće ne razmišljam, samo se nadam da će moja supruga biti dobro – bio je iskren Ljubovci.

Čitaj još  Posle Ljubljane i Budimpešte, Ceca dobila još jedan apartman!

Donnino zdravstveno stanje je izuzetno teško!

Predsjednik radija Otvorena mreža i voditelj jutarnjeg programa “Udri muški” na televiziji Pink BH, Almir Čehajić Batko sa saradnicima, juče je bio u posjeti teško oboljeloj pjevačici Donni Ares na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

U kratkoj posjeti Batko je primjetio izuzetno dobro i jako psihološko stanje kod Donne, koja se bori sa karcinomom. Prema njegovim riječima, zdravstveno stanje pjevačice je izuzetno teško. Posjeta je završena vrlo brzo, jer je Ares morala primiti prvu hemoterapiju.

izvor: Avaz

Više o Donninoj bolesti OVDE

One comment

Leave a Reply