donna ares u studiju

Donna Ares pre bolnice snimila pjesmu za uspomenu!

Donna je skupila snage, ušla u studio i snimila, pjesmu za uspomenu, prije nego će otići u Sarajevo u bolnicu.

“Nije me ubio rat, pa neće ni ovaj rak!”, jedan je od statusa koje je Donna Ares ovih dana postavila na svoj Fejsbuk profil.

Najpoznatija bosanska kantautorica već izvjesno vrijeme se bori protiv karcinoma. Nije pokleknula duhom već se hrabro suprostavila toj opakoj bolesti. Koliko svojim vedrim duhom, toliko i neizmijerno velikom podrškom porodice, prijatelja, kolega, fanova… Ares je sigurna da će dobiti ovu životnu bitku.

Njen organizam je, kako smo čuli, u jako teškom stanju. Sve dok ne ojača i ne popravi krvnu sliku… Donna se ne može podvrgnuti ni jednoj terapiji. Liječnici kantonalne bolnice u Bihaću, pružili su joj maksimalnu podršku i brigu, a kako bi se još brže reagiralo, Ares je u utorak ujutro iz rodnog grada prebačena u sarajevski Klinički centar.

Donna je prije polaska u Sarajevo, kako smo čuli, otišla do svoje kuće u Bihaću. Tamo se istuširala, pripremila za put i nastavak liječenja, ali ni u tim teškim trenucima – pjesmu nije zanemarila.

Džavid Ljubovci, njen vjerenik, rekao je kako je Donna skupila snage, ušla u studio i snimila, kako reče on, pjesmu za uspomenu.

– Ona je vrlo jaka osoba. Živi za muziku i svi koji je imalo poznaju, svjesni su njene ljubavi prema pjesmi. Prije nego što je krenula za Sarajevo snimila je duet sa mladim pjevačem Adijem Ljubovcijem, inače sinom moga brata. Brzo će njeni fanovi moći čuti tu pjesmu – ispričao je Džavid, dodajući da je ona nakon snimljene pjesme ambulantnim kolima prebačena u BiH prijestolnicu.

Čitaj još  Cuca: Nisam želela preko Šabana da budem poznata!

Nakon što joj se organizam oporavi, Ares će početi s terapijama. Još je rano govoriti o operativnim zahvatima koji se očekuju ali tek onda kada “stane na noge”.

Donna hrabro nastavlja dalje. Neće, kako je rekla novinarima, posustati. Kao i uvijek uporna u svemu, i ovoga puta neće pokleknuti duhom. Baš kako je rekla, “psihički se osjeća odlično, u glavi je stabilna i spremna da se bori, da pobijedi bolest!”.

izvor: Expres

Leave a Reply