donna ares u bolnici

Donna Ares pozvala fanove da joj pomognu!

Snaga duha i pozitivna energija ne napušta ovu hrabru pevačicu, pa je sa svojim prijateljima podelila i reči pesme Saše Matića.

Donna Ares, koja je otkrila da boluje od raka putem društvene mreže, pozvala je sve ljude dobre volje da joj pošalju savete i članke koji govore o metodi lečenja ove opake bolesti.

Snaga duha i pozitivna energija ne napušta ovu hrabru pevačicu, pa je sa svojim prijateljima podelila i reči pesme Saše Matića “Nikad ne odustajem“, a svima je obećala da će po izlasku iz bolnice napraviti repertoar kako bi održala koncert.

– Dakle, šaljite mi razne članke, savete, linkove. Beskrajno sam zahvalna na tome. A meni padaju na pamet razne pesme i stihovi, ali ovaj naš drug Saša Matić ima da me raskući. Pa kaže: “Ja se ne predajem ni onda kada mi lađe potonu, nema te sile nema oka što će me videti na dnu”. Hajdemo malo brigu na veselje. Ovde bockaju li bockaju, a ja već smišljam pobednički repertoar koji će da svira kad se vratim iz ovih belih velikih soba – napisala je Dona svojim fanovima.

Čitaj još  Posle raskida, Nataša Bekvalac u medijskoj ilegali!

izvor: Expres

Više o Donninoj bolesti OVDE

One comment

Leave a Reply