donna ares celava

Donna Ares ostala potpuno bez kose!

“Bolnički dani. Danas sam totalno ostala bez kose, ali nije mi bed, ovo pišem da ostane upisano. Milion poljubaca šaljem svima koji me pratite i bodrite”, napisala je Donna.

Popularna pevačica Azra Kolaković, poznatija kao Donna Ares nastavlja borbu protiv opake bolesti. Nakon što je 21 dan provela na Bjelašnici, pevačica se vratila u bolnicu zbog nove hemoterapije.

Vedrog duha i hrabrosti poznatoj pevačici nikada nije nedostajalo, a s obzirom na to kako je vera u sebe i želja za oporavkom prisutna nema sumnje kako će Donna iz ovoga izaći kao pobednik.

Ogromnu podršku joj pruža i zaista veliki broj ljudi, što onih koji je posećuju, tako i onih na društvenim mrežama. Ipak, Donna ih je sinoć pomalo rastužila kada je na svom Fejsbuk profilu objavila fotografiju uz opis:

Donna Ares bez kose

– Bolnički dani. Danas sam totalno ostala bez kose, ali nije mi bed, ovo pišem da ostane upisano. Milion poljubaca šaljem svima koji me pratite i bodrite.

Kosa je nestala, ali dobra volja za oporavkom ne treba izostati, a čega hrabroj Donni zaista ne manjka.

Danas se Donna ponovo oglasila na Fejsbuku sa novom fotografijom i porukom svojim pratiocima:

Čitaj još  Katarina Grujić mamila muške uzdahe (FOTO)

Donna Ares u bolnici

– Nema vise bocanja! Upravo su mi ugradili mali PORT koji poboljsava kvalitetu zivota, danas cu da pletem, tipkam i primam kemoterapiju, znaci slobodne ruke od “bocanja”!!!!! Ovo pisem radi svih pacijenata… Port je spas! A javicu i kako je spavati s tim!! Hehe… Evo kad ja smijem i nista ne boli svi mozete.

Želimo Donni što brži oporavak!

izvor: www.FOLKOTEKA.com

Više o Donninoj bolesti OVDE

Leave a Reply