donna ares potresan snimak

Donna Ares objavila potresan snimak (VIDEO)

“Nakon ovog uboda kreće puno hemije i više nisam tako nasmejana, pa me poštedite glupih komentara”, napisala je pevačica i obratila se onima koji je osuđuju što i tokom treće borbe s kancerom veruje u sebe.

Dona Ares nastavlja svoju borbu s rakom, ali izgleda joj pored ove mukotrpne bitke “glavobolju” dodatno zadaju negativni komentari njenih pratilaca.

Dona je postavila snimak iz ordinacije na kome dobija injekciju, što je sastavni deo lečenja, a oan je u opisu snimka koji je podelila napisala da posle ovog uboda ništa više nije isto.

– Moras biti direktan danas do srži, inace te ljudi ne razumeju. Nakon ovog uboda kreće puno hemije i više nisam tako nasmejana, pa me poštedite glupih komentara – napisala je Dona i obratila se onima koji je osuđuju što i tokom treće borbe s kancerom veruje u sebe.
– Koliko puta moram reći da ne volim verska pametovanja pogotovo ne “verska silovanja mozga”. Ja imam previše godina da bi me ispravljali! Prestanite da govorite ljudima da ne treba da veruju u sebe na prvom mestu jer to je ono što je najvažnije u svim životnim situacijama! A vera je nešto lepo i potrebno svakom živom biću. Da li ćete verovati i u kojeg Boga samo je vaša i lična stvar – napisala je pevačica, dok su joj i ovog puta oni koji su ovek bili uz nju pružili podršku.

Čitaj još  Farma: Kristijan i balerina imali seks u gazdinoj kući (VIDEO)

OVDE pogledajte Donin snimak iz bolnice

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

One comment

Leave a Reply