tanja savic - selfi iz kola

Dok ona peva, muž joj spava sa drugim pevačicama!

“Dušan mi je u više navrata nudio da budem intimni. Tvrdio je da to niko neće saznati. Govorila sam mu da je loše to što radi, obzirom da ja nastupam sa majkom njegove dece”, kaže Tanjina koleginica.

Posle skandala koji je izazvao Bane Đokić oglasivši se u medijima sa Tanjinim prljavim vešom, sada se oglasila i Tanjina koleginica, javnosti manje poznata.

Marijana Đurić, pevačica koja je godinu dana nastupala s našom poznatom pevačicom Tanjom Savić, tvrdi da joj je njen suprug Dušan Jovančević hteo da spava s njom, i to dok je Tanja bila u drugoj sobi!

tanja savic i marijana djuric

– Za doček 2015. godine nastupala sam sa Tanjom u jednom hotelu na Zlatiboru. Sa nama je bio i njen muž Dušan. Čim je završila svoj blok, Tanja je otišla u sobu, a ja sam nastavila da pevam. Dušan je ostao u sali. Bio je pijan i počeo je da lomi čaše. On je iskoristio to što Tanja nije tu, da mi priđe. Predložio mi je da spavam s njim, a zauzvrat mi je ponudio pomoć u karijeri, i to ako spavam i s Tanjinim menadžerom. Nisam pristala na te bludne radnje – ispričala je Marijana Đurić.

Marijana navodi kako joj se Dušan “žalio da je Tanja nikakva majka, da on pere sudove i sprema kuću, a ona ništa ne radi”, pa da čak mora da je trpi jer će “ona pozvati kriminalce da ga prebiju ako joj se suprostavi”?! Tanjina drugarica je dodala da Zlatibor nije jedino mjesto na kojem joj je Dušan nudio da budu intimni.

– Dušan mi je u više navrata nudio da budem intimni. Tvrdio je da to niko neće saznati. Govorila sam mu da je loše to što radi, obzirom da ja nastupam sa majkom njegove dece, ali njega to ne zanima. On je muvao devojke ispred klubova dok je njegova žena nastupala – rekla je Marijana i naglasila da je nekoliko puta pokušala da skrene Tanji pažnju na to, ali Savićeva nije želela da čuje.

Čitaj još  Nataša Bekvalac opterećena da joj se ćerka ne ugoji?!

Marijana se priseća da su je Tanja i njen suprug vrbovali da spava sa Savićkinim menadžerom.

– Tanja i Dušan su me ubeđivali da zažmurim na jedno oko i da spavam s njenim menadžerom koji je u stvari vozač Mileta Kitića. I to zbog karijere. Nisam mogla da verujem šta slušam – završava Đurićeva.

tanja savic i marijana djuric docek

Pritisnuta mnogim problemima, što emotivne, što finanijske prirode, Tanja je sa svojom decom i suprugom otputovala u Australiju, gde će se zadržati najmanje tri meseca.

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply