djordje balasevic - duet nova pesma

Đorđe Balašević posvetio pesmu Kemalu Montenu (VIDEO)

“Problem je što nekad zafale reči, a kada ti zafale reči o nekom, onda možeš misliti koliko ti fali taj neko. Sve te priče ‘izgubio sam prijatelja’…”, otkrio je panonski mornar.

Nakon smrti neprevaziđenog kantautora, pevača i muzičke legende Kemala Montena, mnogi su izrazili žaljenje i neizmernu tugu zbog njegovog odlaska.

Đorđe Balašević je za svog prijatelja napisao predivnu pesmu, no pre toga, malo se prisetio nekih dobrih starih vremena.

djordje balasevic nova pesma

– Problem je što nekad zafale reči, a kada ti zafale reči o nekom, onda možeš misliti koliko ti fali taj neko. Sve te priče ‘izgubio sam prijatelja’. Nisam izgubio nikog, samo eventualno šansu da otpevamo taj duet koji smo dugo dogovarali – kaže Balašević u video prilogu i dodaje:

– Žao što nisam bio sa porodicom u Sarajevu na sahrani, što nismo stigli tamo… I želim na ovaj način da izrazim neku vrstu saučešća Branki i klincima… – završio je Balašević i ispričao zajedničku anegdotu, što možete poslušati na snimku.

Čitaj još  Zdravko Čolić snima novi album u Londonu

Poslušajte taj nesuđeni “Duet”, kako glasi naziv Balaševićeve nove pesme, kojem su se nadale ove dve legende ex-Yu prostora.

izvor: Radio Sarajevo, www.FOLKOTEKA.org

Tekst pesme možete pronaći OVDE

Leave a Reply