djole i gagi djogani

Đole Đogani: Gagi ima kompleks mlađeg brata!

Popularni denser prokomentarisao je svoj odnos sa mlađim bratom, i negira priče da odbija da mu pruži finansijsku pomoć.

Bio je vicešampion sveta 1980. u šou densu, 1982. i 1983. prvak Evrope, snimio je deset albuma. Popularni denser Đole Đogani, ženio se dva puta i ima četvoro dece. U jednom od intervjua za domaći magazin, otvoreno je pričao o odnosu sa bratom Gagijem Đoganijem, bivšom ženom Slađom, ali i sadašnjom Vesnom.

– Biću iskren: on negde u dubini duše ima onaj kompleks mlađeg brata. Ja sam i pre njega napravio to što jesam, što je i u redu. Stariji brat i treba prvi da se progura. Kad sam osnovao grupu, i on je. I obojica smo bili dobri. Ali on je imao neku želju da se takmiči. Ali ja njega stvarno ne kapiram kao konkurenciju, samo kao mlađeg brata. Pokušavao sam to da mu objasnim, ali on je užasno težak čovek. I Anabeli je tako pričao kako ja neću da mu pozajmljujem pare, da mu pomažem, a u stvari je to potpuno suprotno – ispričao je Đole i nastavio:

vesna i djole djogani

– Sa Vesnom uspevam sve što sa Slađom nikad nisam. Ona me podržava da radim ono što volim, daje mi prostora i ne meša mi se. Veruje u to što radim i uvek se trudi dok god ja ne dam zeleno. Neki bi da je prikažu kao osobu koja ćuti i ne zna šta ’oće. Nije tako. Ona samo ume da me prati, a to Slađa nije znala.

Čitaj još  Gagi Đogani: Anabela je loša majka, muškarci su joj važniji od ćerki!

izvor: Puls

Leave a Reply