Đogani prozvao Kristinu Kovač i Eminu Jahović!

Besan zato što je njegova ćerka Marinela eliminisana iz X Factora, razočarani Đole Đogani žestoko je iskritikovao žiri popularnog šou programa.

Djole Djogani

Besan zato što je njegova ćerka Marinela eliminisana iz “X Factora”, razočarani Đole Đogani je žestoko iskritikovao žiri popularnog šou programa, a na njegovoj meti su najviše bile Kristina Kovač i Emina Jahović, za koje se denser zapitao koje to one hitove imaju i da li su ikada održale neki koncert!

– Marinela je bila kolateralna šteta u ovom šou programu. Ispala je samo zato što se Željku ne dopada Fifi. Ono što oni rade je katastrofalno. Umesto da pomažu toj deci, oni im odmažu. Žiri očigledno nije svestan da se ne bira najbolji pevač, nego onaj ko ima “ono nešto”. Ne znam samo kako žiri njima bira pesme koje će pevati kad ni sebi nisu mogli da odaberu pesme? Koji hit oni imaju? Šta pevaju Emina i Kristina? Da li su ikad održale koncerte? – ljutito je prokomentarisao denser Đole i dodao da nije fer što članovi žirija favorizuju pojedine kandidate.

Čitaj još  Dara Bubamara i Aca Lukas snimaju duet!

Marinela i Fifi

– Žiri ne sme da bude pristrasan. Daniela Kajmakoskog već proglašavaju pobednikom. Pa šta mislite, kako se osećaju ostali takmičari kad to čuju? Kako to psihološki utiče na ostale kandidate? Guraju pogrešnu priču – zaključio je Đogani.

izvor: Informer

Leave a Reply