dino merlin koncert

Dino Merlin napravio spektakl u Geteborgu!

Dino Merlin je sinoć napravio nezapamćen spektakl u prepunoj dvorani Svenska Massan u Geteborgu.

Koncert koji je još prošle sedmice bio potpuno rasprodat ostat će u pamćenju nekoliko hiljada posjetilaca koji su sinoć uživali u performansu koji su priredili Dino i njegov prateći bend. Ovim koncertom je ujedno i započela etapa turneje Hotel Nacional u Švedskoj.

Koncert je započet najnovijim hitom Dina Merlina, pjesmom “Školjka” nakon koje su se ređali stari i novi hitovi – “Zar je to sve što imam ja od tebe”, “Umri prije smrti”, “Nedostaješ”, “Rane”, “Moj je život Švicarska”, “Sve dok te bude imalo”

Čitaj još  Muž i svekrva ubijene Jelene nisu prošli poligraf!

Fantastična atmosfera nije prestajala od prve do posljednje pjesme – pojava koja je postala karakteristična za Dinove performanse. Koncert je završen pjesmom sa najnovije ploče – “Undo” koja je publiku ostavila začaranom i željnom skorog ponovnog susreta, saopšteno je na stranici bosanskog pjevača.

Nakon dugogodišnje pauze, turneja po Skandinaviji počela je koncertom za pamćenje u punom Eventhallen centru u glavnom gradu Norveške – Oslu 11. oktobra, a nakon koncerta u Goteborgu turneja se nastavlja koncertima u Norrkopingu (1.11.) i završava na samom jugu Švedske – u pitoresknom gradu Helsingborgu (8.11.).

izvor: Avaz

Leave a Reply