Dino Merlin kupuje nekretnine po Sarajevu!

U kupovinu nekretnina je, navodno, uloženo 600.000 eura zarađenih od tri koncerta u beogradskoj Areni.

Dino Merlin

Nakon što su mediji objavili kako se Dino Merlin “bacio” u biznis sa hljebom i pecivom za šta gradi veliko postrojenje u Vogošći, pa je navodno postao vlasnik pekare MBA, saznajemo da je “Čarobnjak” nedavno investirao i u nekretnine.

Naime, kako tvrdi izvor, Edin Dervišhalidović postao je vlasnik stana na Baščaršiji, u neposrednoj blizini njegove “Magaze”.

Kažu kako je u sve nabrojeno zapravo uložen novac koji je Merlin zaradio na čuvena tri koncerta u beogradskoj Areni. Sveznalice tvrde da je inkasirao “bruto” oko 600.000 eura, a da su te finansijske transakcije čak obavljane preko inostranstva (navodno preko Italije), ali sve to poprilično pada u domen “naučne fantastike”.

A da je “Čarobnjak” “masno” naplatio svoje koncerte u Beogradu i uopšte pojavljivanje u Beogradu nakon više od dvije decenije, govori i, opet navodno tačan podatak, da je za svoje gostovanje u “Šou Ivana Ivanovića” na Prvoj srpskoj TV naplatio čitavih 50.000 eura.

Čitaj još  Ša: Darija i ja smo raskinuli!

U svakom slučaju, Dervišhalidović je ovim, ako su informacije tačne, svima još jednom pokazao da je vrhunski biznismen, a njegovo autorsko, umjetničko, muzičko umjeće nikada nije bilo upitno.

izvor: Expres

Leave a Reply