Dino Merlin gradi pekaru u Vogošći!

Priča se da je Dinov partner u tom projektu i jedan od bivših direktora preduzeća “Krivaja” iz Zavidovića.

Dino Merlin

Nedavno su paparaci “ulovili” Dina Merlina u društvu supruge, menadžera Asima Kraljića i njegove ljepše polovine kako nadgleda radove zgrade u izgradnji, u ulici Igmanska, nedaleko od Vogošće.

Po dolasku na građevinu, Merlin je započeo razgovor sa majstorima o radovima, visini, debljini stubova i slično. Sudeći prema izrazu lica pjevača, može se zaključiti kako on najvjerovatnije pravi svoju poslovnu zgradu, a koja i u fazi izrade, moramo priznati izgleda fantastično.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao bosanski magazin, radi se o objektu u kojem će se proizvoditi hljeb i peciva. Priča se da kako je Merlin ušao u projekat izgradnje pekare preko firme svog menadžera koji u Sarajevu vodi restoran “Slatko i slano”. Također se priča da je Dinin partner u tom projektu i jedan od bivših direktora preduzeća “Krivaja” iz Zavidovića.

Čitaj još  Šemsa Suljaković osudila Hanku Paldum što je izbacila sina!

Merlin je ovih dana radio na snimanju filmskog projekta o kojem se malo zna, a u tome su mu pomogli fanovi, koji će se pojaviti u istom. Snimanje je obavljeno u Sarajevu, Mostaru, Neumu i Splitu.

izvor: Expres

Leave a Reply