milan dincic dinca

Dinča kažnjen zbog brze vožnje!

Pevač je pokušao šarmantno da se izvuče, ali policajci nisu želeli da mu progledaju kroz prste.

Zvezda ‘Granda’ Milan Dinčić Dinča kažnjen je sa 10.000 dinara zbog brze vožnje. Pevač je nedavno bio na rođendanu koleginice Andreane Čekić, a kada se sa proslave vraćao kući, vozio je brže nego što je dozvoljeno, te je zbog toga kažnjen.

Kada ga je zaustavila policija, Dinča je pokušao šarmantno da se izvuče, ali gospoda u plavoj uniformi nisu želela da mu progledaju kroz prste.

– Dinča nije pio, pa je zato nekoliko kolega, koji su takođe bili sa njim na rođendanu, odvezao do njihovih domova. Milan je malo više stisao gas, i baš u tom momentu zaustavila ga je policija. Pokušao je da im objasni da žuri kući, jer rano ustaje, ali njih to nije zanimalo, pa je zato morao da plati kaznu od 10.000 dinara – rekao je izvor blizak pevaču.

Podsetimo, prošle godine u maju Dinča i Sloba Vasić imali su saobraćajnu nesreću na autoputu Novi Sad – Subotica kod Bačke Topole kada su se sudarili sa kaminom koji je izazvao nesreću. Pevači su prošli sa lakšim povredama iako je automobil u kojem su bili totalno uništen.

Čitaj još  Milan Stanković odveo obožavateljku na ručak! (FOTO)

izvor: Alo

Leave a Reply