milan dincic dinca

Dinča i Sloba Vasić lakše povređeni u udesu

Mlade “Zvezde Granda”, Slobodan Vasić i Milan Dinčić Dinča, danas oko 14 časova na auto-putu kod Bačke Topole su imali saobraćajnu nesreću

Mlade “Zvezde Granda”, Slobodan Vasić i Milan Dinčić Dinča, danas oko 14 časova na auto-putu kog Bačke Topole su imali saobraćajnu nesreću. Na sreću, pevači su prošli sa lakšim povredama koje nisu opasne po život.

Kako smo nezvanično saznali, pevači nisu krivi za udes, jer je autom marke audi A6 upravaljao vozač Slobodana Vasića. Njegovom pribranošću je izbegnuta tragedija, a Dinča je usled jakog udarca slomio nos.

– Njih dvojica su krenuli na natup u Beč – rekla nam je Vesna Milanović, PR Grand produkcije. – Dinči je slomljen nos. On je sad na pregledu, ali nije ništa opasno.

Da podsetimo, u februaru su njihove kolege Stefan Petrušić, Ana Sević i Vanja Mijatović takođe imali saobraćajnu nesreću.

Dobro su prošli

Auto u kome su danas bili Slobodan Vasić i Milan Dinčić Dinča kada se desila saobraćajna nesreća gotovo je kompletno smrskan sa prednje strane.

Čitaj još  Aca Lukas, Šako i Dado Polumenta priredili lude žurke!

Kada se pogleda automobil nakon svega može se zaključiti da su dobro prošli jer je Sloba ostao ugruvan, a Dinča je povredio nos.

Nakon udesa, njih dvojica su odvezeni u subotičku bolnicu gde su obavljeni pregledi i ustanovljene tačne povrede koje su zadobili.

Leave a Reply