zorica brunclik fakultet

Dekan Ekonomskog fakulteta: Zorica Brunclik laže da je završila fakultet!

“Bio sam na mnogim funkcijama na ovim fakultetima i odgovorno tvrdim da Zorica Brunclik nikada nije ni bila student na fakultetu, a kamoli da je diplomirala”, tvrdi prof. dr Zoran Aranđelović.

Profesor doktor Zoran Aranđelović, dekan Ekonomskog fakulteta u Nišu, tvrdi da folkerka Zorica Brunclik nikada nije diplomirala na tom fakultetu.

Naime, u biografiji na internetu piše da je Brunclikova rođena 9. juna 1956 u Beogradu, završila je Ekonomski fakultet u Nišu i započela je prava u Beogradu, koji nije završila. I sama pevačica se u medijima hvalila fakultetskom diplomom, međutim dekan niškog Ekonomskog fakulteta tvrdi da Brunclikova nikada nije završila taj fakultet.

zorica brunclik koncert

– Zorica Brunclik nikada nije završila Ekonomski fakultet u Nišu. Radim kao profesor već 40 godina. Bio sam na mnogim funkcijama na ovim fakultetima i odgovorno tvrdim da Zorica Brunclik nikada nije ni bila student na fakultetu, a kamoli da je diplomirala – rekao je prof. dr Aranđelović i tvrdi da nikada nisu krili svoje studente i da je on uvek s ponosom predstavljao svakog ko se isticao u društvu.

Čitaj još  Farma: Ponovo letele flaše u Lisoviću (VIDEO)

Provereno je i da Brunclikova nije nikada diplomirala ni na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Pevačica nije bila dostupna da bi potvrdila pomenute napise.

izvor: Kurir

One comment

Leave a Reply