Dejvid Geta kum na svadbi Kaje Ostojić i Džunior Džeka!

Posle tri godine veze, poznati par uskoro će se zakleti na večnu ljubav na intimnoj ceremoniji u Briselu, a kum će im biti slavni di-džej Dejvid Geta.

Kaja i Dzunior Dzek

Vito Lućente, alijas Džunior Džek, otkriva detalje svadbe, kojoj će prisustvovati samo porodica i najuži krug prijatelja.

– Konačno će Kaja postati moja supruga! Jedva sam dočekao taj trenutak – kaže Džunior Džek i dodaje da zbog problema oko papirologije ranije nije mogao da se oženi Katarinom Ostojić:

– Imali smo problema da Kaja prikupi sva potrebna dokumenta, a onda, kada smo konačno pribavili sve što nam je potrebno, morali smo da čekamo datum.

On s nestrpljenjem iščekuje dan kada će pevačica postati gospođa Lućente.

– Za samo nekoliko dana će se ostvariti ono o čemu maštam otkad sam je upoznao. Venčanje će se desiti ovde gde živim, u Briselu. Mogu vam reći da je moj komšiluk takođe veoma srećan što će Kaja postati njihov sused. Ovde je svi obožavaju – sa smehom priča budući mladoženja.

Kaja i Dzunior Dzek

Mlada, kojoj je ovo treće venčanje po redu, neće obući venčanicu.

– Udaću se u farmerkama i majici. Naravno, imaću bidermajer – kroz smeh je rekla lepa pevačica i istakla da ne želi tradicionalno i stereotipno okupljanje svatova, već ludu i nezaboravnu žurku, koju će svi dugo prepričavati.

Podsetimo, Katarina Ostojić Kaja i Džunior Džek verili su se krajem 2011. u Veneciji, nedugo nakon upoznavanja. Par je krajem prošle godine letovao na Mauricijusu, gde su mnogi verovali da će organizovati famozno venčanje, ali Ostojićeva tada nije imala sva potrebna dokumenta.

Čitaj još  Kaja se pohvalila novom linijom!

Treća sreća

Venčanje sa Džuniorom Džekom Kaji će biti treće po redu. Pevačica iza sebe ima dva neuspešna braka. Iz prvog, s Nikolom Dragojlovićem, zvanog Sova, koji je završio u zatvoru zbog narkotika i napada na službeno lice, ima ćerku Nikolinu (11). Drugi put se udala 2009. za košarkaša Uroša Duvnjaka, ali taj brak nije opstao zbog razdvojenosti jer je on živeo u Poljskoj, a ona u Beogradu.

izvor: Blic

Leave a Reply