dejan milicevic i maya berovic

Dejan Milićević: Samo Maya Berović na estradi poseduje holivudski glamur!

Pred objektivom Dejana Milićevića stale su skoro sve estradne umetnice. Neke manje, neke više lepe, ali je on iz svake izvukao ono najbolje. Međutim, ono što u poslednje vreme uvek ističe u prvi plan je saradnja sa Mayom Berović, koja je, kako stvari stoje, Dekijeva nova muza ili, kako je on naziva, kolačić.

S obzirom na to da su nedavno radili fotografije za Mayin novi cd, Dejan je na svom profilu na Fejsbuku napisao:

– Kako je moguće da Bog stvori ovako lepo biće koje poseduje starinski, davno nestali holivudski glamur. Koža kao alabaster, oko boje tirkiza, nežna, osećajna i lagana za saradnju. Hvala ti Bože koji si stvorio nju i mislio na mene… Uskoro Maya Berović, moj najlepši estradni kolačić!

S obzirom na to da je u dosadašnjoj karijeri imao prilike da sarađuje sa skoro svim našim pevačicama i glumicama, ali i svetskim damama iz javnog života, pozvali smo Dejana i pitali u čemu se to Maya razlikuje od drugih.

– Maya je jedna specifična duša, koja se energetski poklopila sa mnom i zajedno stvaramo magiju. Njena neopterećenost i vera u mene mi daju mi krila da se razmašem i dokažem kao umetnik. Radeći sa njom sam osetio lakoću i imao vazduha, tačnije čistog ozona, koji mi ona dozvoljava da udahnem. Zato su rezultati maksimalni. Eh, kada bi sve bile ovakve za saradnju! Za mene kao umetnika i nekoga ko postoji 20 godina na estradi, Maya je nova krv, neko ko ti vraća veru da postojiš, radiš i vrediš. Uz to poseduje starinsku lepotu i davno zaboravljeni holivudski glamur filmskih diva – rekao nam je Dejan.

Čitaj još  Goca Tržan: Kad vidim trudnicu malo se rastužim!

Govoreći o Mayi, Dejan nije krio svoje oduševljenje, priznajući da mu je ona jedna od najvećih inspiracija, pa se nadamo da mu ostale estradne umetnice neće zameriti na tome. Kao ni na izjavi da ova pevačica ima najbolji CD u poslednje vreme, koji će se za 15-ak dana pojaviti u prodaji. Pa, vreme će pokazati koja će prva reagovati.

izvor: Svet

Facebook komentari

Leave a Reply