aleksandra subotic i david dragojevic

David šokirao novom odlukom o Aleksandri!

Da je David u svojoj nameri ozbiljan, pokazuje i to što je rešio da sagradi kuću u Novom Sadu u kojoj želi da živi sa svojom porodicom.

Finalista nedavno završenog rijalitija, David Dragojević, usvojiće Magdalenu, trogodišnju ćerku Aleksandre Subotić, s kojom se venčao u rijalitiju.

S obzirom na to da devojčicu biološki otac Aleksandra Čabarkapa nije priznao, Davidu je put ka ostvarenju tog plana olakšan. A dok ne bude podneo svu dokumentaciju i zahtev za usvajanje, on će s Aleksandrom i, kako kaže, njihovom ćerkom otići na medeni mesec.

– Želim da Aleksandra i ja odemo na odmor, negde na more. Povešćemo i našu devojčicu jer želim da se bolje upoznamo. Ona je preslatka i divna i želim da joj pružim sve. Ni Aleksandra ni ona nisu zaslužile težak život. Želim to da promenim, da joj pružim ono što svako dete zaslužuje, očinsku figuru – rekao nam je David i priznao da mu je teško palo kad je saznao da devojčica nije priznata.

– Užasno mi je to što Magdalena nije priznata i vodi se kao da nema oca, a ima ga. Ja sam predložio Aleksandri da je usvojim, tačnije da je priznam i da se vodi kao moje dete. Pružiću joj sve što joj treba i biću joj otac u pravom smislu te reči. Čim malo dođemo sebi, Aleksandra i ja ćemo otići do opštine da završimo papirologiju. Ona je već moje dete! – kroz smeh nam je ispričao Dragojević.

Da je David u svojoj nameri ozbiljan, pokazuje i to što je rešio da sagradi kuću u Novom Sadu u kojoj želi da živi sa svojom porodicom.

– Imam plac u Veterniku i rešio sam da sazidam kuću. Živećemo sami nas troje, odvojeno od naših roditelja. Već sam isplanirao da za Magdalenu napravim lepo dvorište, gde će moći da se igra, pa da joj kupimo neki bazen. Bićemo velika i srećna porodica – ispričao je finalista pete sezone popularnog rijalitija.

Čitaj još  Farma: Zadruga ponovo kaznila farmere!

Aleksandra: David me je rasplakao

Kada smo pitali Aleksandru kako joj se dopada Davidova ideja da usvoji Magdalenu, rekla nam je da je oduševljena.




– Kada mi je to predložio, krenule su mi suze na oči. On je toliko dobar dečko da ja nemam reči. Taj njegov potez dokazuje koliko me voli i ja se pored njega osećam sigurno – rekla je Aleksandra, koja ne želi da se seli u Novi Sad.

– Ma kakav Veternik! Nema šanse! Uz dužno poštovanje prema svim Novosađanima, ali ja iz Beograda ne idem. Živećemo na Vračaru, ja ću tamo da iznajmim stan. Nema šanse da idem u drugi grad. Ja sam u Beogradu odrasla i ne idem iz njega – ispričala je trećeplasirana učesnica rijalitija.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Leave a Reply