Darko Lazić i Ana Sević uskoro u Diznilendu!

Da u ljubavi između Darka Lazića i Ane Sević cvetaju ruže, poznati pevač pokazao je nedavnim gestom kada je svojoj dragoj poklonio putovanje u Diznilend. Pošto nekoliko dana nije bio u Beogradu, Lazić je odlučio da iznenadi Anu, pa ju je ispred vrata sačekalo cveće i koverta sa avionskim kartama.

Darko i Ana

– Darko i Ana uživaju u ljubavi i redovno poklanjaju jedno drugom razne stvari. Pošto Darko nekoliko dana nije bio u Beogradu i nije video Anu, odlučio je da joj pokloni nešto specijalno. Tako je nedavno ispred vrata čekao veliki cvetni buket za koji je bila prikačena koverta. I dok je Ana pomislila da je u pitanju neko od obožavaoca, kada je otvorila kovertu i videla avionske karte, kao i poruku da u septembru putuju u Diznilend, nije mogla da veruje. A onda se pojavio Darko, koji joj je objasnio da je želeo da je iznenadi i da želi da otputuju negde zajedno – izjavio je izvor blizak ovom ljubavnom paru.

U nameri da saznamo kako se Ana osećala kontaktirali smo sa pevačicom koja nam je otkrila da je bila veoma iznenađena.

Čitaj još  Aleksandra Radović ispratila još jednu klasu pevača

– Moram priznati da me je Darko veoma iznenadio. On je znao da ja želim da odem u Diznilend, a kada sam videla karte nisam mogla da verujem. Ne sumnjam da ćemo se odlično provesti u društvu Diznijevih junaka – izjavila je Sevićeva za dnevni list.

izvor: Alo

Leave a Reply