darko lazic i ana sevic sa bebom

Darko Lazić i Ana Sević sa bebom u šopingu!

Darko i Ana došli su sa bebom u tržni centar. Darko je u kolicima gurao svoju mezimicu, dok je Ana razgledala izloge. Najviše su se zadržavali u prodavnicama sa bebi opremom.

Darko Lazić i Ana Sević uživaju u ulozi roditelja. Ovu konstataciju potvrđuju i paparaco fotografije pevača i pevačice sa ćerkicom Lorenom, koju su toga dana izveli u jedan tržni centar na Novom Beogradu.

– Darko i Ana došli su sa bebom u tržni centar. Darko je u kolicima gurao svoju mezimicu, dok je Ana razgledala izloge. Najviše su se zadržavali u prodavnicama sa bebi opremom, gde je Ana birala odelca, ali i igračke za Lorenu. U šopingu su se zadržali oko dva sata, a tržni centar napustili su sa punim rukama poklona za Lorenu – završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, Darko i Ana ne žale ništa kada je u pitanju njihova ćerka. Njoj bukvalno ništa ne nedostaje i maksimalno se trude da njihova mezimica uživa u najbezbrižnijim životnim danima.

Inače, ovaj bračni par još uvek ne želi da eksponira svoju ćerkicu u javnosti, pa retko sve troje izlaze iz kuće. Sudeći po rečima izvora koji se našao na licu mesta, Darko i Ana su presrećni od kada su postali roditelji, pa je bilo prelepo videti ih kako se brinu o maloj Loreni.

Čitaj još  Šaban Šaulić: Elton Džon ima sve moje albume!

izvor: Alo

Leave a Reply