darko lazic i ana sevic sa cerkom

Darko i Ana: Naša ćerka je progovorila sa 3 meseca!

Kolege i bračni partneri uživaju u roditeljstvu i ponosno otkrivaju da je mezimica prvu reč izgovorila veoma rano i to na poseban dan.

Darko Lazić i Ana Sević već devet meseci uživaju u roditeljstvu, a njihova ćerka Lorena ih iz dana u dan iznenadi nekim novim momentima. Ovaj period od rođenja devojčice, bračni par opisuje kao ludu žurku.

– Beležili smo razne trenutke od prvog dana, tako da sam imamo snimljene sate i sate. Bila bih najsrećnija kada bih mogla da upamtim svaki momenat jer je prava privilegija imati takvo dete. Hvala joj što nas je odabrala za njene roditelje – rekla je Ana Sević.

Ono što ih je najviše iznenadilo, posebno tatu Darka, bila je Lorenina prva reč koju je svom ocu poklonila na dan njegovog rođendana.

– Imala je tri meseca. Doduše, rekla je prvo “mama”, ali bio sam presrećan jer sam je ceo dan učio da to kaže, tako da lepši poklon nisam mogao da dobijem. Sada je već proširila rečnik sa “tata” i “baba”, a po ceo dan peva na nekom svom jeziku. Tekstove pesmica još nisu razumljivi, ali to je preslatko – govori Darko.

Čitaj još  Kebina ćerka ismejana u rijalitiju za udavaču! (VIDEO)

izvor: Story

Facebook komentari

Leave a Reply