Daria Stanojević završila snimanje novog spota!

Godina koja će za nekoliko dana biti iza nas, biće po mnogo čemu uspešna za jednu od najatraktivnijih pevačica na našoj muzičkoj sceni Dariju Stanojević.

Daria Stanojevic

Nakon brojnih pohvala koje je dobila za učešće na „Farmi 4“, gde je po mnogima bila jedna od najkulturnijih učesnica ovog reality show-a, Daria se maksimalno posvetila da na muzičkom polju pokaže koliko vredi. Pored brojnih živih nastupa, snimanja televizijskih emisija i drugih aktivnosti, ova lepa Pribojčanka, svoje fanove je obradovala i sa novim singlom „Ne zovi, ne traži me“. Minulih dana je uspela i ekranizovati pomenutu numeru, a snimanje je obavljeno na nekoliko lokacija, a neke kadrove spota snimila je u poznatom beogradskom klubu Hill, u kojem nastupa svake subote.

Daria Stanojevic

Reditelj Darinog novog spota je Vedad Jašarević, za frizuru je bio zadužen Aleksa la Vie, zatim Bane Dević stajling, a za šminku se pobrinula Nataša Miljković. Snimanje je proteklo u najbolje mogućem redu, a Daria kaže da je sa ovim spotom zaokružila svoje planove u 2013-oj godini.

Čitaj još  Minimaksov sin Ila mora na operaciju zbog kancera!

izvor: VIPStars

Leave a Reply