Daria imala sudar u Novom Sadu!

Dok su na semaforu čekale da se upali zeleno svetlo, drugi auto se zakucao u njih.

Daria Stanojevic

Daria Stanojević doživela je saobraćajnu nesreću u Novom Sadu. Pevačica je vozila svoj audi u kojem je bila i njena PR menadžerka. Dok su na semaforu čekale da se upali zeleno svetlo, drugi auto se zakucao u njih. Vozač je kucao poruku i nije video automobil pevačice ispred sebe. Na lice mesta odmah je izašla policija koja je obavila uviđaj, a Daria je otišla u Urgentni centar kako bi se uverila da nema ozbiljne unutrašnje povrede. Na audiju je pričinjena veća materijalna šteta.

Daria na lekovima!

Pevačica Darija Stanojević koja je juče u Novom Sadu imala drugi udes u poslednjih deset dana, pretrpela je veliki šok, ali ima i zdravstvenih tegoba. Šteta na automobilu je, kako su joj rekli u policiji, totalna.

– Mi smo išli u Novi Sad gde je Darija imala zakazano gostovanje u jednoj emisiji. Na semaforu smo stale jer je bilo crveno svetlo. Od jednom smo osetile tako jak udarac, koji nas je bacio napred pa smo tako i nas dve udarile ovoga ispred nas. Veštačenjem će se utvrditi kojom je brzinom vozio ovaj što nas je udario, ali prema proceni policije, brzina nije bila manja od 80 km/h, zbog totalne štete na njegovom i automobilu Darijinog oca, koji je Darija vozila – rekla je Darijina pi-ar menadžerka, Sandra, Denda koja je sa pevačicom bila u automobilu u momentu nesreće.

Čitaj još  Dara Bubamara u krevetu sa nepoznatim muškarcem!

– Još sam u stanju velikog šoka. Imam stravičnu glavobolju koja ne prolazi ni nakon što sam primila injekciju i popila lek. Spremam se da idem kod ortopeda sa svojom pi-arkom, jer su njoj sinoć stavili Šancovu kravatu oko vrata. Otečena joj je jedna noga, kao i rame. Mene takođe sve boli i nisam u stanju da govorim – rekla je pevačica.

izvor: Kurir

Leave a Reply