dara bubamara sa palicom

Dara Bubamara: Znam ko je slao poruke Sekinom Veljku!

“Sad je novinarima to sledeća glavna zanimacija, da pokušavaju da zavade Seku i mene. Nas dve smo odlično. A to su sve samo smicalice”, rekla je Dara.

Nedavno je Seka Aleksić objavila kako jedna koleginica šalje poruke njenom mužu, Veljku Piljikiću i nudi mu seks, iako je udata. Mnogi su tada pomislili na Daru Bubamaru, ali i na Sanju Maletić (koja se kasnije našla u centru skandala zbog ljubavnih poruka koje je razmenjivala sa Ćazimom Osmanijem Feliksom).

Ipak, Dara otkriva u kakvim su odnosima ona i Seka.

dara i seka zagrljene

– Sad je novinarima to sledeća glavna zanimacija, da pokušavaju da zavade Seku i mene. Nas dve smo odlično. A to su sve samo smicalice. Jeste Seka okačila na fejsbuk da neko Veljku šalje poruke. Ja znam i ko je to, ali je potpuno nebitna priča. Novinari su naravno odmah mene stavili u taj koš, pošto znaju da se družimo i pošto sam ja medijski interesantna. Seka i ja smo se odmah čule i ja sam rekla: “Seko, javljaj nekom ko je ta žena koja proganja Veljka, vidiš da su se okomili na mene”. Onda je ona bila u fazonu: “Ma šta ima veze, aj se zezamo malo, da ih pustimo”. Tako da smo ćutale do sutradan i onda smo rekle da je to naravno totalna budalaština. Mislim ne mogu da postignem svog muža da vidim, a još mi treba tuđi i još koleginicin. Svašta.

Čitaj još  Milan Stanković bolestan napravio spektakl u Beogradu!

Međutim, Dara nije želela da otkrije ko je to slao poruke Veljku…

izvor: Puls

One comment

Leave a Reply