dara bubamara novi rat

Dara Bubamara zaratila sa novom koleginicom!

“Ko je ona i šta radi u svom životu?! Takvih kao što je ona ima na hiljade, željnih popularnosti, a nigde hita”, odbrusila je Dara.

Pevačica Dara Bubamara revoltirana je hvalisanjem svoje mlađe koleginice Ljupke Stević, koja na sva zvona po gradu priča da snima duet sa svetskom hiphop zvezdom Snupom Dogom.

Dara tvrdi da je muzička legenda prvo njoj ponudila saradnju, ali da je ona odbila jer joj nisu odgovarale stavke u ugovoru koji je sačinio njegov tim.

– Kada sam pročitala vest da Ljupka sa njim snima duet, baš sam se slatko nasmejala. Lepo je kada koleginica počne da uzima tvoje otpatke i kada time mora da gradi svoju karijeru. Očigledno da njoj stavke iz ugovora nisu smetale kao meni jer ja imam karijeru i neće niko da me uslovljava. Mnogo mi je žao takvih likova, ali neka, treba narodu pomagati – bez dlake na jeziku priča Dara.

ljupka protiv dare

– Znate, kada imate uspšenu karijeru koja traje već 20 godina i toliko hitova iza sebe, onda vas ne zanimaju nebitne osobe koje moraju da pomoću drugih grade karijeru. Ko je ona i šta radi u svom životu?! Takvih kao što je ona ima na hiljade, željnih popularnosti, a nigde hita. Čujem da sada nešto priča drugima o meni, ali mene to, iskrena da budem, ne dotiče jer je to njena kultura. Ljupki bi bolje bilo da unajmi najbolje saradnike da joj naprave odličnu pesmu, kao što to ja radim godinama, pa imam na desetine hitova, a ne da juri Snupa Doga i da se šlepa uz njega ne bi li neko čuo za nju – odbrusila je Dara jer, kako kaže, muka joj je od koleginica koje pomoću “štapa i kanapa” hoće da opstanu na sceni.

Čitaj još  Severina u Crnoj Gori uživa sa sinom

Podsećanja radi, pevačica je u strogoj tajnosti bila u poseti reperu i zajedno sa njim snimila duet u Los Anđelesu. Trebalo je da zajedno otputuju u Budvu ali kako bi izbegli mnogobrojne paparace, odlučili su da se ipak vide u Italiji.

izvor: Alo

Leave a Reply