Dara Bubamara u Travniku prodala svega 20 ulaznica?!

Već i ptice na grani znaju da svaki pevač i pevačica svoja gostovanja opisuju u bombastičnom, euforičnom i neverovatnom stilu. Svaki od njihovih nastupa je nešto što se može poželeti, nešto neviđeno i slično.

Dara Bubamara

Niko od estradnih zvezda nikada neće da prizna kako se stanje na estradi uveliko promenilo. Kako većina njih ide na ulaz, pa koliko muzike toliko i para, što će reći koliko gostiju tolika i zarada. Pa i tako posete su slabije. Nekima loše totalno.

Osim što smo pomen debakla čuli iz usta Dženana Lončarevića i Hanke Paldum malo je ko tako nešto priznao. A gotovo svi, ako nemaju slabiju, onda imaju katastrofalnu posetu na svojim gostovanjima. Čak i u zemljama Zapada slaba je poseta na tezgama.

Imamo i najsvežiji primer. Da bi potkrepili naše prethodne rečenice je informacija koja nam je stigla iz Travnika, tačnije iz diskoteke “Tron” gde gostovala Dara Bubamara a na gostovanju je bilo neverovatnih 20 posetilaca. Samo 20 gostiju je htelo da sluša Bubamaru i da izdvoji deset maraka.

Dosta loše, ruku na srce, za jednu pevačicu uz koju je prislonjen epitet zvezde i koja već više od dve decenije egzistira na estradnoj sceni, stoga nas i ne čudi slaba prođa Anide Idrizović u zeničkoj pivnici “Libertas” koja je dve godine prisutna na muzičkoj sceni.

Čitaj još  Katarina Grujić pokazala novu liniju!

izvor: Expres

2 comments

Leave a Reply