dara bubamara

Dara Bubamara se zbog dijete onesvestila!

Dara se vraćala iz Ciriha i ceo put se žalila prijatelju da se ne oseća dobro i da joj se vrti u glavi, a čim je prošla pasošku kontrolu, srušila se.

Pevačici Dari Bubamari je ukazana hitna lekarska pomoć na aerodromu “Nikola Tesla”, nakon što je po povratku iz Ciriha izgubila svest.

Folk zvezda se vraćala sa nastupa u Švajcarskoj, a pozlilo joj je usled iscrpljenosti i dijete koju već nekoliko nedelja drži.

– Dara se vraćala iz Ciriha i ceo put se žalila prijatelju da se ne oseća dobro i da joj se vrti u glavi. Stjuardesa joj je ponudila obrok kako bi se oporavila, ali je Dara odbila uz objašnjenje da je na dijeti. Zbog toga joj je sigurno i pozlilo, jer čim je prošla pasošku kontrolu, srušila se – navodi izvor.

Stjuardese su joj odmah priskočile u pomoć i povratile je dok Hitna pomoć nije stigla, koja ju je prevezla u Urgentni centar, gde joj je ukazana medicinska nega.

Čitaj još  Posvađali se Kaća i Bane!

– Ovih dana sam na specijalnom režimu ishrane, smršala sam šest kilograma i zbog toga mi je malo pao imunitet. Dobila sam infuziju i sada mi je dobro – rekla je Dara.

izvor: Alo

One comment

Leave a Reply