Dara Bubamara se razvodi zbog golih slika!

Milan Kesić, kad je video šta su novine objavile, pozvao suprugu i besno joj poručio da neće više da živi s njom i da je obrukala porodicu.

Gola Dara Bubamara

Fotografije na kojima se Dara Bubamara gola tušira, a koje su dospele u javnost, izrevoltirale su njenog muža Milana Kesića toliko da je pevačici zapretio razvodom! Naime, njemu su prijatelji na telefon poslali naslovnu stranu nedeljnika Skandal pre nego što se broj našao u prodaji. Pobesneo je i istog trenutka pozvao suprugu i rekao da ne želi više da živi s njom.

– Milan je poludeo kad je video slike supruge na kojima pozira dok se tušira. Posebno je ga je iznerviralo što će osvanuti i na internetu i njihov maloletni sin će moći da ih vidi. Toliko je bio besan da nije sačekao da je vidi, već joj je svašta rekao u slušalicu. Urlao je: „Tako se ne ponaša majka i normalna žena! Ne zanima me odakle te slike i kako su dospele u novine! Ovo nije samo tvoja sramota već bruka za celu porodicu!“ Ona je pokušala da se opravda, ali on je zalupio slušalicu – otkriva sagovornik, vrlo dobro upoznat sa situacijom između Dare i Milana.

Kako dalje navodi, ona je nakon završenog razgovora u očajanju počela da plače, nemoćna da učini bilo šta. Zvala je prijatelje i kukala kako ne može da veruje da su slike dospele u javnost i govorila da su nastale iz šale. Najviše je brine činjenica da su joj ugrozile brak i da će je svi u porodici osuđivati.

Čitaj još  Darko Lazić pevao ležeći na podu!

Laki: Daro, imaš veliko dupe

Darine gole slike svu noć je s podsmehom s prijateljima na Fejsbuku komentarisao njen bivši suprug Lazar Dugalić Laki. On je okačio naslovnu stranu da „se malo smeju“, a zatim se ispravio i dodao – „malo više“. Posprdni komentari samo su se nizali, a Laki je likovao i složio se da Dara „ima veliko dupe“.

Bivsi muz Darin

– Šta će, kad više neko ne može da izađe u javnost, mora gola, to je zadnja stanica… Mene je sramota najviše… ccc“ – napisao je, između ostalog, Laki.

Jedna devojaka sažalila se na Daru i opomenula Lakija da nije fer.

– Nijednom rečenicom nisam nikoga uvredio… Samo konstatujem – branio se, a mi ćemo sačekati da vidimo šta će njegova bivša draga reći na njegove konstatacije.

izvor: Kurir

2 comments

Leave a Reply