dara bubamara - pica parce

Dara Bubamara sa kavijara spala na pica-parče! (FOTO)

Pevačica koja se hvali skupom garderobom, stanovima i večerama na luksuznim mestima u poslednje vreme hrani se u restoranima brze hrane.

Dara Bubamara spada u one pevačice koje posebno vole da se hvale kako žive na visokoj nozi. Svetska ekonomska kriza u njenom rečniku, bar za javnost, ne postoji, već samo izreka „puno košta“.

Novosadska folk pevačica ne može da izdrži, a da se svake nedelje ne pohvali kako je kupila novu skupocenu haljinu, bundu ili tašnu, obaveštava fanove da je otišla na neko luksuzno putovanje ili odvela prijateljice na večeru u neki skupoceni restoran. Na meniju su tada losos, kavijar, biftek i drugi specijaliteti koji „puno koštaju“. Bar ona tako kaže. Ali izgleda da je Darin standard opao, pa je zbog toga počela da jede hranu sa ulice.

Nju je ekipa „Paparaco lova“ snimila kako kupuje picu. I to ne celu, već parče od 150 dinara. Ali i nekoliko dana pre toga ista ekipa je snimila Bubamaru kako klopa u pekari. Ništa kavijar i losos, već burek i pogačice sa čvarcima.

Čitaj još  Pomirili se Dragana Mirković i Mile Kitić!

dara bubamara na kiosku

Pozvali smo Daru da saznamo zbog čega je na njenom jelovniku sada jeftina hrana, ali je ona do zaključenja broja ostala nedostupna.

Podsetimo, donedavno se hvalila da mnogo zarađuje i da novac troši kao od šale.

– Dosta novca zarađujem nedeljno. Svim dušebrižnicima poručujem da se prošetaju do katastra i pogledaju Darinu listu nepokretnosti. Trošim koliko hoću, pa ni moj muž Lane nema ništa protiv toga. Naravno da se uvek u mojoj okolini nađe neko da mi soli pamet o tome koliku lovu bacam na garderobu, pa sam pre neki dan i svojoj služavki rekla da je to moja stvar i zadovoljstvo koje me čini srećnom – rekla je Dara.

autor: Ljubomir Radanov

One comment

Leave a Reply