dara bubamara silikoni

Dara Bubamara ponovo šokira svojim silikonima! (FOTO)

“Moje grudi su taman onako kako treba da budu! Da li prelaze granicu vulgarnosti… Pa ja ne mogu da budem vulgarna”, rekla je samouvereno Dara Bubamara.

Pevačica ističe da njene grudi nikako nisu prevelike, jer to je nešto što je ona želela i smatra da su skladne naspram njene građe.

Dara slikoni

– Moje grudi su taman onako kako treba da budu! Da li prelaze granicu vulgarnosti… Pa ja ne mogu da budem vulgarna niti da izgledam vugarno, zar ne? – bila je sigurna Dara u sebe u izjavi kolegama sa jedne televizije, uz dodatak da joj poređenje s Pamelom Anderson i te kako prija.

Njena sugrađanka Nataša Bekvalac donedavno je važila za srpsku Pamelu, ali sad tu etiketu definitivno Dara nosi… I to veoma ponosno, koliko i svoje novo poprsje.

Dara Bubamara silikoni

A da su se definitivno njene grudi našle ponovo u prvom planu, imali smo prilike da vidimo tokom intervjua za jednu emisiju. Naime, ekupa ‘Exkluziva’ je posetila Daru u studiju dok je snimala svoj novi spot, tačnije duet naziva “Nepopravljiva” sa mladim pevačem Mladenom Cvetanovićem Mlađom. I te kako je kamerman uživao u prizoru, pa smo tako mogli u nekoliko kadrova da vidimo Darine (ogromne) grudi u gro planu.

Čitaj još  NOVI SPOT: Dara Bubamara - "Neću kući" (OFFICIAL VIDEO 2015)

Uostalom, pogledajte slike iz pomenute emisije pa procenite da li su prevelike ili ne, a Dara je rekla da smatra da su idealne za njenu visinu…

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Alo

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply