dara bubamara silikoni nastup

Dara Bubamara krije guzu i noge na slikama?! (FOTO)

Dara u poslednje vreme objavljuje slike na kojima se isključivo vidi od struka pa naviše. Na fotografijama sa nastupa se može uočiti da su slike isečene, kako joj se ne bi videla zadnjica i noge.

Pevačica Dara Bubamara je u poslednje vreme uglavnom u centru pažnje zbog svog bujnog poprsja koje se ne libi da pokaže, ali sada je privukla pažnju svojim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama.

dara bubamara u cirihu

Naime, Dara u poslednje vreme objavljuje slike na kojima se isključivo vidi od struka pa naviše. Na fotografijama sa nastupa se može uočiti da su slike isečene, kako joj se ne bi videla zadnjica i noge. A ni privatne fotografije nisu ni malo drugačije.

Poslednjih mesec dana Dara na svojim profilima nema fotografiju gde se vidi cela, osim onih sa planine gde je “zabundana” od glave do pete.

Pošto joj pokušaji obrade u fotošopu nisu pošli za rukom, izgleda da je Dara rešila da svoje nedostatke prikrije tako što ih, jednostavno, neće ni pokazati.

Čitaj još  Seka Aleksić uspela da šokira fanove!

dara bubamara na snegu

Da li je u pitanju celulit ili se skala na pevačicinoj vagi pomerila u pogrešnom smeru? Šta god da je u pitanju, za sada to uspeva da sakrije od očiju javnosti.

izvor: Alo

Leave a Reply