Dara Bubamara i Aca Lukas snimaju duet!

Dara Bubamara i Aca Lukas zaboravili na sve nesuglasice i teške reči i za dve nedelje ulaze u studio da otpevaju novu pesmu.

Dara Bubamara

Dara Bubamara i Aca Lukas snimaju duet. Nekada ljuti neprijatelji za dve nedelje ulaze u studio kako bi otpevali pesmu, za koju veruju da će biti veliki hit. Njih dvoje dugo su bili zaraćene strane i jedno o drugom su javno pričali sve najgore, da bi posle jednog susreta u Budvi zakopali ratne sekire. Posle toga angažovali su istu produkciju „Beoton“ i došlo je do sve češćih viđanja. Sada i sarađuju.

– Saša Mirković je došao na ideju da Aca i Dara snime duet. Pošto su jedno drugome oprostili sve uvrede i teške reči koje su pale, nije bilo razloga da ne razmisle o zajedničkoj pesmi. Njima se ideja da ukrste glasove dopala, a pošto su našli odličnu pesmu, to će sada i realizovati. Oni su opet u odličnim odnosima, često se čuju i ponašaju se kao da se nikada i nisu posvađali – govori izvor.

Pesmu je napisala Marina Tucaković, dok će aranžman potpisati Bojan Vasić.

Dara je uzbuđena što će sa Lukasom snimiti duet.

– Rešili smo sve nesuglasice, izvinila sam se ja njemu i on meni i sada smo super. Jedva čekam da otpevamo pesmu i ne sumnjam da će to biti veliki hit – rekla nam je Dara.

Čitaj još  Čola sa seksi igračicama napravio lom u Areni! (FOTO)

Sukob zbog festivala

Podsećanja radi, pevačica i folker su se sukobili nakon njegove pobede na „Grandovom“ festivalu 2008. godine, kada je Dara prokomentarisala da Lukas trijumf nije zaslužio, nakon čega je on izneo salve uvreda na njen račun i uporedio je sa zamrzivačem.

izvor: Kurir

Leave a Reply