danijela vranic

Danijela Vranić smirila pijanog gosta!

Taman što su muzičari izašli na binu kako bi Danijela nastavila sa drugim blokom pesama, na scenu je izašao vidno alkoholisan mladić koji je oborio stalak i mikrofon.

Popularna klupska pevačica Danijela Vranić nije ni slutila da će joj se rođendanski nastup pretvoriti u pravi haos.

Naime, ova pevačica nastupila je u petak veče u Podgorici u klubu ‘Buda Bar’ gde se za njen nastup tražila karta više. Kako gotovo svakog vikenda nastupa u Crnoj Gori, nije ni slutila kakva neprijatnost će joj se desiti, ali ipak ona je spremno odreagovala u trenutku.

– Danijela je stigla dva sata pre zakazanog nastupa u klub. Bila je raspoložena i vesela jer joj je baš te večeri bio rođendan. Sedela je sa svojim prijateljima i muzičarima, a kada se klub napunio ona je izašla na binu i oduševila publiku svojom spontanošću – otkriva izvor i nastavlja:

– Nakon fenomenalnog nastupa i ovacija koje je doživela na sceni, Danijela je napravila predah, a za to vreme nastupao je DJ. U međuvremenu njoj su stizali buketi cveća i flaše skupocenog šampanjca kao rođendanski pokloni.

Čitaj još  Esma Redžepova protiv veličanja Tošeta Proeskog!

Taman što su muzičari izašli na binu kako bi Danijela nastavila sa drugim blokom pesama, na scenu je izašao vidno alkoholisan mladić koji je oborio stalak i mikrofon koji je inače više puta udario u binu. U tom trenutku Danijela je ustala kao prava lavica i svi su bili u potpunom šoku.

izvor: Puls

One comment

Leave a Reply