danijela vranic nastup

Danijela Vranić poklanja karte za Lukasov koncert!

Danijela za Acin nastup 8. juna na Marakani kupila hiljadu ulaznica, koje će podeliti pevačevim fanovima.

Danijela Vranić kupila je hiljadu karata za koncert koji će Aca Lukas održati 8. juna na Marakani. Ona planira da ih podeli pevačevim fanovima.

Danijela će to učiniti preko domaćeg portala, ali razlozi zbog kojih je odlučila da obraduje Lukasove obožavaoce nikome nisu poznati. Ono što znamo je da je ona poslednja devojka s kojom je pevač bio u vezi pre nego što je počeo da se zabavlja sa sadašnjom suprugom Sonjom.

Mediji su mesecima pisali o vezi pevača i pevačice. U to vreme nastao je njihov duet “Niko kao ti”, pa su zbog promovisanja pesme dosta vremena provodili zajedno.

Pozvali smo Danijelu, koja nam je kratko rekla:

Čitaj još  Istina o pesmama "Idi dok si mlad" i "Kad zamirišu jorgovani" (VIDEO)

– Ne bih ništa komentarisala.

Jedino što je sigurno jeste da će pevačica podeliti 40 puta po 25 karata, a da li će se eventualno pojaviti na Marakani i otpevati svoj duet s folkerom, znaće se 8. juna.

Kako će na potez Acine bivše reagovati njegova žena, tek ćemo videti.

Veza pukla zbog ljubomore

Danijela Vranić i Aca Lukas vezu su započeli u decembru 2007. godine. Njihova romansa bila je burna i trajala je blizu pola godine. Često su se svađali, uglavnom zbog ljubomore, i sa jedne i sa druge strane. Definitivni raskid usledio je krajem maja 2008. godine, nakon žestoke svađe u jednom restoranu. Nedugo zatim folker je ušao u vezu sa sadašnjom suprugom Sonjom.

izvor: Kurir

Leave a Reply