Danijela Vranić našminkana pozirala u poplavljenom Valjevu! (FOTO)

Vremenske nepogode koje su izazvale poplave u Srbiji i regionu potpuno su poremetile planove Danijele Vranić, koja je otišla u rodno Valjevo u posetu roditeljima.

Danijela Vranic u Valjevu

Zbog vode i blokada koje su postavljene svuda, pevačici vojnici nisu dozvolili da se džipom probije do Beograda kako ne bi ugrozila svoj život.
Ona kaže da preživljavaju pravu dramu, ali da se sabrala i odmah priključila dobrovoljcima, policiji i Vojsci, koji spasavaju grad od još veće katastrofe.

Danijela Vranic u Valjevu

– Ovo je strašan prizor, gde god da se okrenem je voda. Došla sam pre nekoliko dana da se malo odmorim i evo šta me je snašlo. Sreća, pa je moj tata kada je pravio kuću uradio dobar odvod, tako da mi nismo poplavljeni, ali nikuda iz kuće ne možemo da mrdnemo. Kod komšija je situacija alarmantna, pa smo išli da pomažemo. Meni je najviše žao životinja, pa sam svakog psa kojeg sam videla spasavala iz bujice. Ljudi su oko nas preko noći ostajali bez krova nad glavom, gledala sam kako plivaju u bujici. To su strašni prizori koje neću lako moći da zaboravim – kaže očajna Danijela, koja je u petak uveče trebalo da nastupi na jednom beogradskom splavu, ali su je vojnici i policajci sprečili da dođe do Beograda.

Danijela Vranic na dzakovima

– Iako vozim „rendž rover“, koji može da gazi i preko veoma duboke vode, vojnici su me vratili uz opomenu da ne pokušavam više dok se ne odobri prolaz jer bih mogla da izgubim život. Još sam pokušala da izbegnem kritična mesta jer tata zna neke prečice kroz šumu, ali nije bilo moguće probiti se. Najgore je bilo kod Kolubare, gde je bujica nosila sve pred sobom – opisuje pevačica strah i nemoć koje je osetila.

Čitaj još  Milica Pavlović ponovo pokazala gaćice (FOTO)

Danijela Vranic u Valjevu

Iako saznajemo da je mogla preko moćnih prijatelja da se ubaci u helikopter za evakuaciju, Danijela nije htela da poteže veze.

– Zna se šta su prioriteti u ovakvim situacijama. Bilo bi nemoralno da umesto nekog ko je ostao bez doma u helikopter uđem ja da bih pevala na splavu – iskrena je Vranićeva, koja se nada da će putevi uskoro biti raščišćeni.

Danijela Vranic u Valjevu

izvor: Alo

Leave a Reply