danijela vranic udes

Danijela Vranić imala udes na Novom Beogradu!

“U Beogradu kad padne kiša, to je kao led, vozači samo koče. Ne znam kako kiša tako utiče na ljude, ali svi nešto koče i kao da ne znaju kuda su krenuli”, počinje svoju priču pevačica.

Pevačica Danijela Vranić je pre tri dana imala saobraćajnu nezgodu u Novom Beogradu, kada se sudarila sa četiri automobila. Naime, kako je put bio klizav, pevačica se u četvrtak u popodnevnim satima našla u lančanom sudaru, a u jednom trenutku je pomislila da je pukla bomba. Iako je preživela veliki stres, Danijela na sreću nije teže povređena.

– Imala sam udes. U Beogradu kad padne kiša, to je kao led, vozači samo koče. Ne znam kako kiša tako utiče na ljude, ali svi nešto koče i kao da ne znaju kuda su krenuli. Ja sam bila u lančanom sudaru i četiri automobila su učestvovala. Još uvek se tresem od tog šoka. To je toliko puklo da nisam znala šta se u trenutku desilo. Vozila sam normalno i odjednom je nastao haos. Kao bomba da je pukla. Prvi u koloni se dvoumio da li da prođe semafor, a i onda je vozač iza zakočio kako ga ne bi udario, ali su se ostali zakucali u njega. Taj prvi, koji se nećkao i u principu sve izazvao, prošao je neoštećen. Ja sam bila u sredini i onda je još jedan automobil udario u mene. Auto mi je mnogo oštećen, ali sada i ne razmišljam o tome, jer sam pod stresom i glupo je razmišljati o tome. Ništa ne može da zameni ljudski život. Ne mogu opisati taj šok. Ugruvana sam i rasekla sam usnu. Odmah sam krenula da gledam po sebi da nisam povređena. Svi su zaustavili vozila i potrčali da pomognu, ali nisam videla da li je u sudaru neko teže povređen – priča pevačica.

danijela vranic udes

– Auto je bio pun stvari i u tom trenutku se to sve srušilo na mene. Mislim da sam izgubila svest na trenutak jer nisam znala šta se dešava. Bila sam vezana, jer da nisam, bez obzira na to što nisam vozila velikom brzinom, polomila bih ruke i glavom bih udarila u šoferku. Pojas je spas – kaže Danijela, koja želi sve da zaboravi.

Čitaj još  Voditelj prozvao Nedu Ukraden da ima 126 godina!

– Samo da zaboravim na to jer sam u šoku. Non-stop razmišljam o tome šta je moglo da mi se desi. Hvala bogu, ne fali mi ništa, bole me malo ligamenti, ali to je valjda normalno – zaključuje Vranićeva.

Krenula kod druga na promociju!

U trenutku kada je imala udes, Danijela je krenula na promociju prvog albuma Dušana Đurića, inače njenog školskog druga.

– Spremala sam se za promociju. Trebalo je da idem kod mog školskog druga Duleta, koji je predstavljao novi album, ali se to desilo. Rekla sam mu da sam OK, nisam mu pričala detalje da ne brine, nego da mu bude lepa promocija. Ceo dan smo se čuli, zahvaljivao mi se što sam mu pomogla i nisam mogla da odem – izjavila je Danijela i dodala da je odrasla sa Dušanom i da je njegov novi album „Odlazite, uspomene“ odličan.

izvor: Aleksandra Radojević

Leave a Reply