Danijel i Jovana: Konačno razvedeni!

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić su zvanično razvedeni.

Danijel i Jovana

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić su zvanično razvedeni. Posle skoro dva meseca medijske hajke u kojoj je Jovana Nikolić optužila Danijela Alibabića da ju je fizički maltretirao, dok su bili u braku i da je naklonjen istom polu, ovaj par se i zvanično razveo.

Budući da se ni Jovana ni njen advokat nisu pojavili na ročištu u Podgorici 25. februara, sudija je doneo odluku o razvodu zbog manekenkinog nepoštovanja suda.

– Danijel se tada pojavio sa svojim advokatom, dok ni Jovana ni njeni pravni zastupnici nisu došli na ročište. Sudija je tada odlučio da razvede ove supružnike i to zbog Jovaninog nepoštovanja prema sudu – rekao je izvor.

– Sve što mogu da kažem jeste da sam slobodan i srećan čovek. Zaista bih želeo da stavim tačku na sve to jer mi je loše kad se spomene ta tema, a mogu misliti kako je ljudima koji čitaju – rekao je crnogorski pevač i najavio tužbu zbog njenih izjava da ju je maltretirao.

– Moj advokat se bavi tim i sve te tužbe će biti pokrenute. Zaista bih voleo da se na to stavi tačka ali sa druge strane mnogo ljudi je povređeno u celoj priči i nekako njima dugujem to. Neko ko je kriv zbog nečije patnje mora da plati tu krivicu. Ona me više ne zanima u životu. Postoje neke stvari poreko kojih se ne može preći i to treba da bude svima ubuduće – rekao je Alibabić.

Čitaj još  Seka Aleksić kao svetski modeli!

Jovana Nikolić nije se javljala na pozive i poruke.

izvor: Kurir, Hello

Leave a Reply