Danijel Đurić i Indi snimili duet na romskom jeziku!

Osim što će Indi i Danijel pevati na srpskom i romskom jeziku, za pesmu će biti urađena i dva različita spota, koja će se ovih dana realizovati na relaciji Beograd – Beč.

Indi i Danijel

Nakon petog albuma „Put u igubljeni raj“ izdatog prosle godine za City records, Danijel Đurić, svojoj publici priredjuje novo iznenađenje – pesmu „Gde si sada ti“ koju će pevati sa Indi i to na srpskom i romskom jeziku.

– Pesma je mesecima pripremana i nešto je totalno drugačije od svega što sam ja do sada snimao, pevljiva je, i osvaja već na prvo slušanje – kaže Đurić.

– U opticaju za duet su se našle pored Indi još tri pevačice, ali već na prvom sastanku sa Indy energije su se poklopile i izbor je definitivno pao na nju.

Osim što će pevati na dva jezika, za pesmu će biti urađena i dva različita spota, koja će se ovih dana realizovati na relaciji Beograd – Beč.

Kompozitor ove numere je upravo Danijel Đurić, a pored Indi pojaviće se joj jedna osoba, koju za sada krije.

Čitaj još  Bane Janković se zbog Kaće seli u Švajcarsku!

– Što se spotova tiče, biće to nešto do sada drugačije kada je domaća video produkcija u pitanju, a kroz velike transformacije imidža ćemo proći i ja i Indi – otkrio je Danijel.

izvor: Novosti

Leave a Reply