Danijel Alibabić propušio!

Danijel zbog problema sa Jovanom nervozu leči duvanom, pa na promociji Ćeminog albuma nije vadio cigaretu iz usta.

Danijel Alibabic

Danijel Alibabić propušio je od muke! Crnogorski pevač ne vadi cigaretu iz usta, pa samo pali jednu za drugom. Kako i ne bi kad zbog još uvek zvanične supruge Jovane Nikolić, s kojom je u brakorazvodnoj parnici, prolazi kroz pravi pakao.

Cemo i Milena Ceranic

Njegov kolega Ćemo preksinoć je u jednom beogradskom restoranu promovisao prvi CD, čemu su prisustvovali brojni pevači. Alibabić se dobro provodio s bivšim farmerima, ali cigaretu nije ispuštao, što je mnoge iznenadilo. Uživao je i u dobroj hrani, a neke koleginice su ga i hranile.

Inače, Ćemu je podržala skoro cela estrada. Pored Danijela, došli su i Željko Vasić, Milena Ćeranić, Ana Sević bez Darka Lazića, Kaža Živković bez Baneta, Aleksandra Bursać, Dejan Matić, Aleksandar Petrović Acko, Sanja Radinović, Miki Mećava, Zoran Jagodić Rule, Soraja Vučelić, Ministarke i mnogi drugi.

Edita gacice

Edita pokazala gaćice!

Pevačica benda Ministarke, Edita Aradinović, imala je problema s haljinom, koja joj se stalno podizala. Iako ju je stalno povlačila, nije uspela da sakrije gaćice, što je muškarcima bio pravi melem za oči. Popularna „ministarka“, kad se opustila i prepustila sjajnoj atmosferi, više nije obraćala pažnju na to.

Čitaj još  Farma: Farmer priznao svoje najgore pijanstvo (VIDEO)

izvor: Kurir

Leave a Reply