nemanja stevanovic

Danijel Alibabić i Nemanja Stevanović se ne podnose zbog Ćeranićke!

Alibabić je upoznao Ćeranićevu sa Dašićem, zbog koga je pevačica raskinula dvogodišnju vezu sa Stevanovićem i od tad se pevači izbegavaju.

Malo je falilo da na „Grand festivalu“ dođe do incidenta između Nemanje Stevanovića i Danijela Alibabića. Pevači odavno nisu na istim talasnim dužinama, a razlog je Milena Ćeranić.

Naime, upravo Alibabić je upoznao Ćeranićevu sa Dašićem, zbog koga je pevačica raskinula dvogodišnju vezu sa Stevanovićem. Od tada se njih dvojica ne mirišu, a poslednji dokaz je poruka koju je Danijel poslao Nemanji, koji ga je prethodno ogovarao.

Danijel Alibabic paparaco

– Bolje bi bilo da je pevao dobro nego što je komentarisao to da mi je loša pesma, pošto je očajno pevao – stoji u poruci koju je Danijel uputio Mileni Ćeranić.

Kakav odgovor je dobio, nismo uspeli da zabeležimo jer je telefon odložio u džep, ali smo zato pratili kako se ponašaju jedan prema drugom u bekstejdžu. Kao što je i napisao Mileni, Nemanja je katkad ispod oka pogledao u Danijelovom pravcu, ali se trudio da ga u širokom luku zaobilazi. Isto se ponašao i Alibabić, s tim da je netrpeljivost među njima podelio sa svojom drugaricom Milenom putem poruka.

Čitaj još  Sajt "Granda" pao zbog ljubavi prema Katarini

Milena Ceranic

Ono što je takođe interesantno je činjenica da se njih dvojica izbegavaju gde god da se sretnu, a i odbijaju učešće u istim emisijama.

izvor: Alo

One comment

Leave a Reply