danijel alibabic foto

Danijel Alibabić: Mislim da se više neću ženiti!

“U mom životu postoji djevojka koja mi je izuzetno bitna, ali ne bih otkrivao identitet budući da nije javna ličnost”, priznao je pjevač.

Iako je djelovalo da je Danijel Alibabić napravio pauzu, on potvrđuje da je u posljednje vrijeme i te kako mnogo radio. Nastupa je imao više nego ikad, a dosta vremena provodio je u studiju gdje je radio na novim numerama.

Jedna od njih je prelijepa balada “Grad” s kojom se ovaj popularni Podgoričanin predstavio na Grandovom festivalu. Nju je još davno napisao, no druge obaveze nisu mu dozvolile da je izda. Poslije nje snimao je još. Za pjesmu “Baš mi je dobro” uradio je i spot, koji obiluje jako provokativnim scenama koje je snimio sa manekenkom Zoranom, ali se ipak odlučio prije nje u eter izaći sa singlom “Grad” za koju je emotivno vezan.

I upravo ova izjava da ga pjesma emotivno “dira” uzburkala je stare strasti te su se mnogi pitali je li posvećena bivšoj supruzi Jovani Nikolić, s kojom je imao buran ali kratak brak koji je skalirao velikim skandalima. Drugi su opet tvrdili da je pjesmu posvetio svojoj pokojnoj kolegici Kseniji Pajčin, koja bi upravo tih dana u održavanju festivala imala rođendan. Ili možda nekoj trećoj?

A na ovo pitanje, nekadašnji član boys benda “No name”, kaže:

– Neka publika tumači kako želi. Bitno je da se pjesma sluša!

Otkrio je da s Jovanom nema nikakav kontakt od momenta kada je ona odlučila da na najgori mogući način govori o njemu, da izjavljuje neistine.

– Sve je to daleka prošlost i mislim da ima mnogo ljepših tema za razgovor, a ova priča neka zauvijek bude zaboravljena – kaže.

danijel alibabic nastup

A šta ima ljepše od ljubavi? Zato smo se na toj temi još zadržali. Kako se odavno šuška da je sretno zaljubljen, pitali smo ga planira li pred matičara ili od njega bježi kao đavo od krsta.

Čitaj još  Dragana Mirković teško povredila kičmu!

– Od matičara ne bježim, ali mislim da se više neću ženiti! Bar ne ishitreno kao prvi put. U mom životu postoji djevojka koja mi je izuzetno bitna, ali ne bih otkrivao identitet budući da nije javna ličnost.

Najturbulentnija godina

Kako smo na kraju godine, zanimalo nas je po čemu pamti 2014., i šta očekuje od 2015. godine?

– Definitivno, 2014. je najturbulentnija godina mog života i nadam se da će sljedeća biti mirnija i da će proći u znaku moje karijere i pjesama, a ne iskonstruisanih i neistinitih priča o mom privatnom životu.

Veseli i dobri ljudi

Iako voli Sarajevo, a Bosance smatra veselim i dobrim ljudima, put ga nikako ne nanosi prema našim krajevima. A radovao bi ga poziv. Željno ga iščekuje i bez razmišljanja će se svakom odazvati. Naročito što na svom Facebook profilu ima mnogo prijatelja koji su i njegovi fanovi, te ne sumnja da bi nastup bio posjećen.

izvor: Expres

Leave a Reply