Danijel Alibabić lagao za otkazan nastup u ‘Splendidu’?!

Rukovodstvo hotela u Bečićima kaže da Danijela nisu angažovali za 8. mart, a nakon toga otkazali njegov nastup!

Danijel Alibabic

Danijel Alibabić nedavno je optužio Sergeja Ćetkovića za otkazivanje njegovog osmomartovskog nastupa u hotelu „Splendid“. On je izjavio da mu je samo dan pre koncerta otkazan angažman po zahtevu starijeg kolege, koji nije želeo da se to veče pretvori u medijski cirkus zbog onog što se dešavalo oko Alibabićevog razvoda. S druge strane, menadžment hotela u Bečićima tvrdi da nikad nisu angažovali Danijela za proslavu Dana žena.

– Hotel „Splendid“ s indignacijom odbacuje sve navode Danijela Alibabića, a u vezi s nastupom povodom proslave Dana žena. Svi navodi su lažni. Sergej Ćetković bio je prvi i jedini izbor hotela za proslavu 8. marta. Sva mesta u sali, koja može da primi oko hiljadu gostiju, bila su popunjena deset dana pre nastupa. Ko god je pogledao reklamni spot, banere ili bilborde u Budvi i Podgorici, imao je preciznu informaciju da na gala večeri te noći „damama u čast peva Sergej Ćetković“, te da je specijalni gost glumac Milutin Mima Karadžić – stoji u saopštenju hotela.

Oni tvrde da nikad nisu razmišljali o još jednom izvođaču:

– Ponavljamo, ni u jednom trenutku niko od nadležnih nije ni planirao sa kontaktira s Danijelom Alibabićem povodom nastupa u našem objektu. Zašto je grubo zloupotrebio ime našeg hotela i plasirao neistine, zna samo Danijel Alibabić.

Čitaj još  Dado Polumenta uz gudače Filharmonije predstavio novi album!

Danijel: Ne lažem, zvao me Rako!

Danijel Alibabić i dalje ostaje pri svojoj tvrdnji i ističe da govori istinu.

– Pozvao me je Rako Abramović iz „Splendida“ i rekao da Sergej ne želi da nastupa sa mnom. Stavljam tačku na tu priču jer ne želim ni sa kim da ratujem.

izvor: Kurir

Leave a Reply