dalila mujic pati za mladenom

Dalila priznala ko je najbolji u krevetu

“Dejan i ja smo se zakačili oko gluposti a onda su to naravno učesnici napumpali kao i uvek, i došlo je do haosa”, priznala je Dalila.

Jedna od najintrigantnijih učesnica popularnog rijalitija iskreno je odgovorila na pitanja. Dalila Mujić, atraktivna Tuzlanka je bez dlake na jeziku odgovorila na pitanja koja najviše interesuju njene fanove i brojne gledaoce.

Da li ste Aleksandra i ti sinoć konačno zakopale ratne sekire?

– Aleksandra i ja smo sada u ok odnosima. Jednostavno se približava i svadba i nema smisla da se oseća netrpeljivost među nama. Ovo je sve rijaliti i proći će jednog dana, nema potrebe da bilo ko koga mrzi. Svađe će opet sigurno biti ali sada smo ok.

Dejan je izjavio da imate seks non-stop. Da li je bolji u krevetu od Mladena i Dade?

– Komentare o seksu ću zadržati za sebe ali mogu da kažem da ne možeš sa nekim biti ako nema strasti u krevetu.

Dejan i ti ste se posvađali jer si mu ljubomorisala zbog neke devojke. Ko je u pitanju?

– To nije istina. Dejan i ja smo se zakačili oko gluposti a onda su to naravno učesnici napumpali kao i uvek, i došlo je do haosa. Ljubomorišem oko neke devojke od sinoć? Da li stvarno mislite da ima potrebe?

Zašto ste ti i Dejan raskinuli?

– Mene je najviše povredio Davidov komentar, jer to nisam od njega očekivala ali smo posle toga izgladili odnose i sad je sve top kao i pre.

Brzo ste se i pomirili i vaše pomirenje ja bilo vatreno pošto su poljupci prštali na sve strane. Da li misliš da je malo neukusno što razmenjujete nežnosti javno?
– Neumesno? (smeh) Pa mi smo u rijalitiju pred 150 kamera, gde da ih razmenjujemo ako ne tu? Mi živimo ovde realan život i nema potrebe da se krijemo. Ko nas podržava, podržavaće nas i dalje.

Čitaj još  Farma: Jelena Golubović se žestoko izblamirala (VIDEO)

Da li misliš da ti otac u ovoj sezoni zamera nešto?

– Verovatno da zamera, ali ja sam odlučila da živim po svojim pravilima i da se ponašam onako kako ja želim i osećam. Sada se osećam prelepo i ispunjeno a o problemima koji me čekaju ću razmišljati kada izađem napolje. Ja svog oca volim najviše na svetu ali ja imam svoj život i živim ga samo jednom, ako ne želi da me podrži ja ne mogu da se ubijem. Trudila sam se svim silama da između nas bude sve ok, ali njegov inat i ponos to ne dozvoljavaju. Šta ja sad da radim?

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti OVDE

Leave a Reply